11. května 2016

Autobazary

Já jsem jednou měl zájem o auto z Auto Esa, měl jsem tam vyhlídlé auto a tak tam volám a dotazuji se, na auto se vznášela chvála a že je na pobočce, říkám že druhý den se na něj pojedu podívat. Před jízdou volám zda li ten model tam stále mají- je mi to potvrzeno. Dojedu 100km na pobočku, žádného z prodejců nezajímám a procházím bazarem sám což mi zas tak nevadilo, když alůe projdu bazar 3x dokola auto nevidím a stále žádný prodejce mě neodchytl jdu si pro některého ať mi ukáže auto, které mi před 3 mi hodinama potvrdili že mají na pobočce. Pane tohle auto tady nemáme, ale mohli bychom vam nabidnout... mi sdělil. Velmi rozhořčený jsem odvětil že jsou lháři a podvodníci a šel jsem pryč a je to pravda.
Pepek


AAA jsou podvodníci,prodával jsem u nich 9.letou Thalii,v prosinci mi nabízeli 40.tis. ,to se mi nelíbilo ,tak jsem odmítl.V únoru jsem potřeboval peníze,tak jsem tam zajel opět.To už mi nabídli jen 30.tis(to víte už je to 10.leté).Pak jsme se domluvili na 35.tis. ,ale klasika ,přehlášení a další poplatky a bylo to za 32.tis.(alespoň na ruku ihned).Druhý den nabídka na internetu 56.tis na úvěr ,hotovost 66.tisíc.100% je opravdu slušný zisk a vše ve prospěch zákazníků (hlavně ty keci,kterými stahují cenu,a brečí ,že musí také něco vydělat-člověk by jim hned dal na polívku a pivo)
jikra

I když je to staršího data, tak bych rád přidal svojí zkušenost.
Do AAA jsme auto naopak prodávali. Telefonicky se všemi specifikacemi nám slíbili 110 tisíc s tím, že to auto potřebují pro klienta co má zájem a máme přijet co nejrychleji. Tak druhý den jsme tam byli. Pán si ho projel, prohlédl a pak nám řekl 50 tis. ... zůstali jsme na něj koukat jako by mu na hlavě seděla kachna a ptali se proč. Problémem byl škráblý jak na zadním nárazníku... respektive to byla kosmetická vada, podle něj v rozdílu 60 tisíc korun. Tak jsme pána jednoznačně poslali do jiných končin a on to šel projednávat telefonicky s nějakým vedením, či nevím s kým.
MEZITÍM
Přijel člověk s autem starší výroby, jestli si pamatuji tak to bylo jedno z těch prastarých hranatých Volvo. Pamatuju si jen, že bylo v dieselu a kombík ale to je od věci... přišel technik, s pánem se pozdravil a taktéž zmizeli na projížďku. Když se pak vrátili zpátky, tak my ještě stále smlouvali nad prodejem našeho auta. Borec vyšel ven a říká, že za to auto nedá víc jak (a teď budu kecat, ale bylo to pod částku 10) 8 tisíc. Pánovi bylo očividně taky slíbeno jinak a tak se bránil - další prodejce taktéž odešel.
Mezitím se vrátil několikrát prodejce náš, kterej blábolil typický prodejní řečičky stylu "tak musím uznat, že na vedení vám hodně ustoupili" a diskutoval v řádu tisíců korun. Stále bez úspěchu.
Znenadání se vrátil druhý, nastoupil do combíku onoho chlapa, nastartoval a začal vychladlý auto tůrovat na maximální otáčky... No co myslíte, že se s takovým dieselem stalo? Po pár sekundách rána jako z děla, vylétalo pár lopatek a z motoru začalo téct... "Technik" kterej očividně buď byl pěkná svině, nebo nevěděl o motorech ani ťuk vystoupil a oznámil klientovi ŽE TO NA NĚJ PŘIPRAVILI! Klient samozřejmě vzteky bez sebe pánovi málem poslal rekomando pěstí... to se ale - bohužel - nestalo. A tak si naštvanej musel na vlastní náklady zavolat pomoc na odtažení vozidla... z AAA odešel bez vozidla, bez peněz a se závazkem.
Po dlouhých hodinách - které mi tato příhoda zkrátila, neboť jsem si v naštvání také musel rejpnout, přišel prodejce s neuvěřitelnou hláškou "Tak to se nám tady ještě nestalo" a s amatérským úsměvem nám vnutil, že ještě nikdo nikdy nedostal takovou nabídku a nabídl nám cenu 90 tis. na to jsme po dlouhých hodinách už kývnuli, ačkoliv to bylo stále pod cenou.
Trochu to zní jako utopie, nebo spíš proti AAA haterská kampaň... ale stačilo mi tam přesně tohle odpoledne a už nikdy s AAA nechci mít nic společného. Pro varování ostatním upozorňuji - jednalo se o provozovnu v Sokolově.
LWWT

Áčka patří mezi firmy, který se snaží kohokoli ochcat. Je je jejich finanční politika. Pokud si necháte leccos líbit, tak tam auto prostě nekupujte, protože z váma pravděpodobně vyjebou. O tom najdete na netu v recenzích tisíce případů. Pokud si nenecháte srát na hlavu, čtete smlouvy a nenecháte se zblbnout, tak si tam normálně koupíte auto.
Takže jo, většinou je to blbost samotných zákazníků, že si to neohlídají. Na druhou stranu chcete si kupovat auto za 200 litrů u firmy, která jen čeká na to, až si chvíli nebudete dávat pozor? To si radši koupím auto od borce, který ručí svým jménem a nemůže si dovolit takovéto jednání. Výbornou zkušenost mám s http://www.autapavel.cz . Sice je to trochu z ruky, ale vůbec nelituju. Koupil jsem starší Hondu 2001 co měla 140k najeto, teď jsem skoro na 170k a měnil jsem jen olej a nějaké drobné úpravy s brzdama asi za 3 tisíce. Auto bylo z Německa včetně originálních papírů. Vše co bylo napsáno tak opravdu bylo, to si myslím je nejlepší vizitka.
Jiří S.

Ja osobne skusenost nemam ziadnu, no moj blizky znamy si v AAA cku priblizne rok dotazu kupoval auto, Skoda Superb. Akonahle si ho kupil, zaparkoval pred domom jeho mamy, ze sa ide pochvalit, vyjde von a auto nikde. O podobnych pripadoch som pocul uz predtym, netvrdim vsak, ze za to moze predajca - moze to byt len nestastna nahoda. Zhodou nahod je dotycny policajt, takze sa auto podarilo vypatrat, odstavene v garazi, povodne VIN cislo zbrusene, nove vyrezane, v podstate pripravene na dalsi predaj.
Martin B.

Já jsem byl v AAA Hradec Králové a málem jsem tam porodil ježky. Mladí, namyšlení ignoranti. Jednal jsem tam poté s tím nejstarším prodejcem, protože se s těma mlaďákama jednat nedalo. Strávil jsem tam 7 hodin !!! Ale zase jsem měl štěstí, že jsem chytnul dobrý kousek. Nicméně příště už tam nepojedu. Nehodlám tam trávit půl dne a koukat na ty machry, co vylezli sotva ze školy a hrajou si tam na big boss managery....
kutilabe

U aaa jsem kupoval už 4 auta a vždy maximální spokojenost. Ano, zákaznický servis se odvíjí od toho, zda platíte keš nebo na lízačku a pokud je to keš, tak vás nechají tvrdnout v kanclu i několik hodin. Pravda, že slibují výbavu, co auto nemá (nová alu apod.), ale prioritně jde o samotné auto a to bylo vždy v maximálně bezvadném a transparentním stavu.
Oproti mamacaru a jiným šmelinářům je to zcela jiná liga.
S tím, čím jsem se loni setkal při shánění volva xc60 jsem nepočítal. Bazary lhali o ceně, o výbavě, o počtu km, o serviskách apod. celkem sem řešil 10 bazarů, ani jeden poctivý.
Nakonec sem auto koupil ojeté od origo prodejce a to je ještě level nad aaa.
Takže z vlastní zkušenosti bych to dal.. origo prodejci > AAA > dlouho nic> ostatní menší bazary.
protected

Kolega prodával auto do AAA a nabídli mu slušnou cenu. Ptal se jednoho z nich, kolik na tom mohou vydělat když to vykoupili za tolik. odpověděl mu, ze vydělají na leasingu. Holt konkurence apd. Tlačí ceny dolu.
Tkim

Když jsem před cca 2 lety prodával Fabii II, tak jsem objel Auto Esa, Havex a AAA. V Auto Esa a Havexu nabídli 110 000 Kč, AAA pak 120 000 Kč. Když na ten prodej člověk spěchá, tak je fajn to dát do autobazaru, protože máte peníze hned a žádné starosti. Na druhou stranu byste při prodeji na přímo mohli dostat v mém případě o 20 - 30 000 Kč víc, což taky není k zahození.
Když už se tu probírá AAA, tak jsem u nich kupoval před dvěma lety Ford Focus a dodnes jezdí a jsem s ním spokojen. Samozřejmě jsem ho ale před koupí nechal zkontrolovat v autorizovaném servisu Ford, kde mi řekli reálný stav auta. Samotný proces nákupu auta v AAA je ale velmi otřesný, strávil jsem tam cca 5 hodin a nelíbilo se mi zejména toto:
- čekání, čekání, čekání (pořád na něco/někoho čekáte)
- musíte si sjednat pojištění Carlife (proti vadám nebo tak něco) za 10 000 Kč s maximálním plněním 10 000 Kč
- popis auta na webu nemusí odpovídat realitě
- a další drobné nedostatky
Marnet

Osobně jsem kupoval v AAA auto několikrát a úplně bez problémů. Znamí, kterým jsem ten bazar doporučil si také nikdy nestěžovali.
Za mě - nakoupím tam zase.
zabza

Neivm jestli jste naivni, ale AAA nedela nic vic nez jakykoliv jiny autobazar nebo soukromi prodejce, jen jsou nejvic na ocich... I AAA maji sposuty dobrych aut a spousty spokojenych zakazniku - jen ti spokojeni hold nejsou slyset, tak jako ti co vsude pomlouvaji kvuli tomu, ze zrovna oni si hold koupili nejaky vadny kus - u pouziteho zbozi at jde o jakekoliv je to hold tak, ze ne vzdycky se povede koupit dobry kus. Je hlavne na zakaznikovi aby si zkontroloval cvo kupuje, lidi si kupuji ojete auto za desetitisice, statisice, nekdy dokonce miliony a ani si ssebou nevezmou za hopdinovku mechanika co dobre vi kam koukat a co hledat? Tak sou to podle me blbci kteri si zaslouzi aby se jim to auto rozpadlo hned za vraty bazaru, ale taci sou bgohuzel dost hloupi na to, aby se z toho nepoucili a priste koupili zas nejaky vrak bez jakekolivb asistence...
Na jednu stranu neuznavam, ze by za to AAA nebo jine bazary nemohli, oni vetsinou vi co prodavaji, ale to ze si druha strana neda tisicovku nebo dve za technika ktery jim rekne ze to je nebo neni v poradku povazuju za tak absurdni situaci, ze to tem kupcum vazne patri...
Aleš J.

Fotřík tam před cca 10 lety koupil oktávku. Jezdí s ní dodnes. Pravdou je, že se v autech vyzná a auto si před koupí důkladně zkontroloval. V průběhu těch let měnil jen součástky, které odešly kvůli opotřebení. Shrnul bych to tak, že v ačkách je spousta naleštěných vraků, stejně jako v ostatních autobazarech. Ale kdo si dá pozor a vyzná se, může koupit dobře.
365solutions

Ono je to asi tak, když si půjdu koupit auto za 30k tak je uplně jedno kam, prostě to bude stará šunka, která bude dřív (spíš dřív) nebo později vyžadovat opravy. Když kupuju auto za 150k tak už je to zase o něčem jiném a je opět jedno zda jsem koupil tam, nebo tam. Ačka jsou na ráně, je tedy jasné že se o nich bude mluvit víc než o nějakém bazaru který prodá ročně 100 aut přestože znich je 30 vraků a 5 jich je kradených. Kamarád tam koupil auto a ujel cca. 50km než odesla spojka (auto za 30k), švagr tam koupil několik aut (200-500k) a nikdy nebyl sebemenší problém a servis jaký jentak jiný bazar neposkytne. Určitě maj své nedostatky, ale to má naprosto každý bazar a naopak osobně raději koupím auto ve velkém bazaru než u lojzy který má 10 aut před barákem. Velký hráč je méně tlačen prodat za každou cenu a občas si může dovolit třeba i nevydělat nic.
Asi před 2 roky jsem kupoval auto v ESA, stejný postup, za moje nic, za jejich příplatky, slevy, protahování atd. není to zkrátka jet tam s rodinou. Něco se dojednalo, manažer odběhl, vrátil se za 30 minut, zase se něco dojednalo atd. celý proces trval asi 3,5 hodiny ALE byl jsem tam sám, koupil jsem si bagetu v klidu jsem si řekl 4x o kafe (které jsem bez řečí dostal) a když došlo k podepisování smlouvy (3x) pokaždé jsem si ji přečetl. Nakonec jsem odjížděl s autem o 10k levnějším než bylo na netu, za svého co jsem tam nechával jsem si ještě vymontoval muziku a do auta v hodnotě (100k) jsem dodnes investoval mimo běžných věcí jako destičky atd. 3500 za opravu starteru. Tedy já to vidím jednoduše - stačí číst co podepisuji, když je tam nějaká blbost tak nepodepíšu a trvám na opravě a hlavně jedu s tím, že tam nějaký čas strávím, nebo nejdřív nakupuji a pak teprve prodávám své staré.
Efendy

Tak já ještě přidám jednu vlastní zkušenost.Jak sem psal tak mám od AAA 2auta a jsem spokojený.Auta mám rád a rád je měním a střídám.Asi nějaká nemc Very Happy .Naposled co jsem kupoval auto za 150tkč se mě stalo tohle:Původně jsem jel jen kolem a neměl sem auto v plánu koupit-no ale zalíbilo se mě a chtěl sem ho.Jenže jsem samo neměl penízky.Čekal jsem až mi dojde za půl roku stavebko.V AAA není problém vyřídit úvěr.Vše o.k.až do doby kdy mě řekli splátky.Já chtěl ted platit co nemína zbytek za půl roku doplatit hotově.Takže začali:72 měsíců a splátka 5500kč!!!!tak si říkám že se asi posrali nebo co.Říkám ne a ted nekecám po hodině mého odmítání a přicházení manažera a dalších 2lidí kteří nevím co dělali a každý mě cenu slevnoval jsem se dostal na splátku 3000kč!!!Spočítejte si kolik je 72krát 2500kč.Auto mám už zaplaceno a vše je o.k.jde o to,že spousta lidí by na první nabídku přistoupila.AAA je prostě velká firma a jako každá chce a musí vydělávat.Jde jen o to nakolik jim lidi přistoupí.Každý asi ví že tam není všechno košer,ale nesmí se člověk nechat.
honzyh

Před osmi lety jsem v AutoEsa v Praze kupoval Nissan Sunny r.v. 1996, najeto 68tis. km. Měl jsem s sebou i člověka, který se v autech vyzná a stejně jsem po čase zjsitil, že auto bylo vyrobeno ve skutečnosti již v roce 1994. Že mělo najeto zcela jistě více jsem také zjistil z podivně se chovajícího tachometru. Nicméně Niisáneksloužil velice dobře a poctivě. Minulý týden jsem objel několikautobazarů, AutoEsa, AAA ... abych Nissánka prodal, nikde ho však již nechtěli, prý jwe to už příliš staré a vzali by ho jedině protiúčtem. Takže není pravda, že v čkách vykoupí vše.
miset

Já byl v AAAčkách 3x. Je už to delší dobu a od té doby mě už tam asi nikdo nedostane. Říkám to z pozice prodávajícího. Poprvé jsem tam byl s Peugeotem 205 D. V té době se pohybovaly kolem 55-60 000,- Kč. Potřeboval jsem rychle peníze, tak jsem se domluvil po telefonu na 45 000,- Kč. Když jsem přijel do našeho největšího autbazaru, přišel technik a po půl minutové "prohlídce" automobilu mi nabídl 15 000,- Kč. Nejdříve jsem myslel, že špatně slyším, ale slyšel jsem dobře. A jestli se mi to nelíbí, že můžu odjet. Takže jsem odjel. Podruhé to byla Calibra, a potřetí Peugeot 306. Jednání opravdu na úrovni, ceny nejlepší v ČR, záruka spokojenosti a původu vozidla a další nej......
te350

V roce 2007 jsem si v AAA Ústí koupil Opel Astra karavan, přivezly ,mi auto ,, měl jsem sebou známého auto jsme prohlídly svezl jsem se zaplati a chtěl odjet. Bylo mi ale řečeno, že auto ,m,á TP v praze a že mi ho druhý den přivezou. Auto po celou dobu stálo v UL. Na TP jsem čekal cca týden. Pak jsem auto vyzvedl a jel na evidenční kontrolu, tam zjistily že auto nemá ABS. Jel jsem zpět do AAA s žádostí o uvedení do pořádku. Už nebyly tak "přátelský a vstřícní" ale papír o tom že auto nebylo vybaveno ABS z výroby mi od zastoupení OPLU v ČR sehnaly. Autem jsem, jel opět na evidenčku a tam už bylo vše OK akorát jsem se divil, že technickou to auto mělo udělanou v Mostě v době, kdy prokazatelně stálo v UL. Po týdnu ježdění mi přestal fungovat zámek v zadních dveřích, jel jsem na reklamaci, kde mi bylo zděleno, že na toto se jejich záruka "carlife" nevztahuje. Chlapík z jejich reklama,čního oddělení byl namyšlený arogantní hulvát, který by si zasloužil nakopat do p....e. Jel jsem do autorizovaného servisu OPEL nechat auto prohlédnout včetně diagnostiky + výměna svíček, oleje, rozvodů, filtrů. Zjistily mi závadu na řízení (mastný flíček - netěsnost) toto jsem nechal neopraveno - cena 20000 mi přišla docela dost a problémy s ložiskem v zadním kole. Známí mi vyměnil celí náboj a za 3000 km, jsem vyměňoval i v druhém kole. Od té doby mám relativně klid auto jsem koupil za 125000 a dalších 30000 jsem do něj dal, za 150000 jsem si mohl koupit jetou astru v autorizovaným servisu. ,Ještě jse,m si nechal přehrát kódy v klíčcích a v imobilizéru, protože ,kolega od nich koupil toyotu yaris a po 3 měsících byl bez auta. Takže do AAA už nikdy
E510

V AAA jsme pred par lety kupovali pro tatu Renault Megane Scenic za cca 250tis Kc. Zavolali jsme zda takove auto maji, odpovedeli ze ne, ale ze se ozvou. Za tyden se ozvali ze maji auta pripravene, at se prijedem do Prahy podivat, ze nam zaplati cestu z Liberce. Druhy den jsme tedy do Prahy jeli. V AAA se nas ujal jeden mladik a privedl k 7 autum daneho typu, ze je prave svezli z Belgie a Francie. Kazde auto nam podrobne predvedl a ukazal, nechal naseho mechanika kouknout na cokoli (stal nas 2000Kc a byl to primo mechanik ze servisu Renault v Liberci) . Nakonec jsme jedno koupili a dodnes spokojenost. Jen snad to radio s CD zdarma ke koupi si mohli odpustit, byl to strasny sunt
trotak

Ja kdyz jsem shanel napodzim roku 09 auto tak jsem se vyhejbal AAA auto obloukem, ale po dlouhym hledani jsem tam nakonec zavital a nasel to co jsem hledal. Renault Laguna II 1.9dci r.v. 2001, prvni majitel, najeto 137tis coz se mi zdalo malo, ale vzal jsem to, bylo to po nejaky pani pracujici na ruskem velvislanectvy. koupe probihala naprosto bezproblemu, s autem najeto 30tis a jedina zavada co zatim byla tak porucha cidla automatickeho odemykani dveri u ridice, opraveno asi za hodku kvuli spatnymo kontaktu. Cekal jsem ze par poruch bude, prece jenom to je renault, ale jsem velice prekvapenej, strcil jsem to do servisu na prohlidku a rekli ze auto v perfektnim stavu, kilometry pravdivy, veskery opravy provadeny v autorizovanym servisu, takze u me zatim s AAA auto spokojenost. Hlavni duvod proc jsem tam nechtel jit byl ze otec asi pred 12ti lety koupil Renault 19 16v a praskl blok motoru a potom Lagunu I 2.0i s automatickou prevodovkou kde se zjistilo ze to auto bylo tak vybourany, ze se vubec divily ze ho dali dohromady a nakonec odesla automaticka prevodovka a pritom v AAA rikali nidky nebourano. Nastesti u me jak jsem psal vse co bylo u auta napsano tak tam bylo...
opa.key

Koukám že většina zvás ma AAA bazarem negativní zkušenosti
ale já patřím na opačnou stranu barikády. v květnu 2009 sem v AAA v praze koupil Seata toledo z roku 1997 za 40tis podle tacho mělo auto najeto 21900tis a náký drobný auto vlastním dotěd momentálně mám najeto cca 280tis a jsem naprosto spokojen s autem nikdy nebyl žádnej větší problém.. (kromě výměny spojky, ostaní závady byly téměř samý prkotiny který sem skoro vždy opravil sám) nic v tom nevrže nemlatí, motor má krásnej plynulej chod bez škubání a jakýchkoliv pazvuků Exclamation a na to že je to starý toledo tak mě ani koroze netrápí. takže asi patřím k menšině spokojených zákazníků AAA
Darkhorse

Já, jelikož jsem po úspěšné zkoušce v autoškole chtěl hned auto tak jsem pokukoval po bazarech. Hodně lidí mi říkalo, jak je AAA hrozné, ale já nevěřil. Dlouho jsem studoval nějaké vytypovaná auta, sbíral jsem o nich informace a taky jsem hlídal spotřebu a tak. Pak jsem se jednoho dne rozhodl jít do AAA a kouknout se tam. Nejdříve mě obsluhoval jeden típek (mladý kluk co tam mohl pracovat krátce). Dohodli jsem se ohledně jednoho auta a on řek, že jde pro rejstřík vozů. Najednou se tam objevil šéf a začal mi nutit auto, které co vím žralo nejvíc co se dalo. Toho mladíka už jsem neviděl, asi dostal domácí zaracha Very Happy Když mi nabízel auto ročník 95 za 30 000 Kč, čekal jsem až zavře pusu abych mu mohl říct, že nemám zájem. Smile Pan šéfíček to dodělal větou že nafta je dražší než benzín. Kdo zná AAA Auto Teplice tak jistě ví, že kousek od jejich vrat je cedule s cenou paliva Very Happy Benzín 31 Kč, Nafta 29 Kč. Nejsem v tomhle ohledu zkušený a asi bych si ani netroufl koupit auto bez toho, aniž by mi někdo poradil, ale sbírání informací mi docela pomohlo k tomu, abych si o AAA udělal svůj obrázek. Kdo spoléhá na AAA tak toho upřímně lituji.
Line Sum!k

Slyšel jsem spoustu špíny na AAA, ale nevěřil, jako ostatní. Jel jsem tam s Golfem Mk3 v docela slušném stavu s tím, že ho dám na protiúčet a odjedu v něčem novějším. Asi po hodině ke mně konečně přišel nějakej maník, že to se mnou projede kolem areálu, tak jsem mu při tom vyprávěl, co všechno je na tom horší (brzdy chtěly vyměnit), ale že na tom není jinak skoro žádná výbava, takže se není co pokazit. Po další půl hodině čekání přišel s nabídkou TISÍCI KORUN! A to prý pouze tehdy, když si vyberu auto alespoň za 80k. Chtěl jsem tedy aspoň vědět, kolik by mě stálo auto, co jsem viděl na netu (Fabie Combi, 2004, TDI). Nicméně to už prý dávno neměli na place, takže mi strčili samozřejmě dražší Fabii a po vypočítání úvěru (které trvalo asi 2 hodiny) jsem měl za auto zaplatit téměr 200k (cena vozu 90k).
wokoman

ja s nima jeste vychcal sel jsem si koupit do AAA Octavku na domluvene cene 55000,- po podepisovani kupni smlouvy a po uzavreni pojistce na me jmeno atd. po me slecna v kancelari chtela onu domluvenou sumu. Otevrel jsem srajtoflu a tam 50000kc a 5k jsem opravdu omylem zapomel doma. Slecna odbehla do kancelare vedle za jinym typem a ten ji to odkejvl jako ze jo at mi to da za 50k Very Happy jeste se me ptala jestli nemam alespon tisicovku navic ale ja proste ze ne (mel jsem ten litr na benzin ptze mi je jasne ze auta davaji s palivem pod rezervu )
RadaR06

Já jsem si také koupil auto v AAA ale po 1,5 roce jsem byl v zahraničí a tam se zjistilo že auto je seskládáno s kradených dílů a je tam najeto ,asi o 150tis více než udával tachoměr. Nechal jsem to spravit ,přetočit KM a jel jsem do CZ . Dojel jsem domu a zvažoval jak dále. Po několika dnech jsem auto hodil do pucu a jel do Zlína kde jsem je koupil. prodal jsem je zpet do AAA, ani neměly regystrováno že mi to prodály před 2lety. tak prodej proběhl dobře dokonce jsem za Dva roky trati pouchych 25tis. po kupu jsem zavolal na 155 že jsem zjistil že AAA prodává kradená auta , asi za 1 hodinu dorazily a pak tam bylo chcíli klid ,po chvíli dojela odtahovka a moje prodané auto odvezly caiti. tak jsem zvedav jak to dopadlo.
co jsem slyšel od kluka co tam dělá tak jim auto už nevrátily a další co měly za problém,jsem neřešil.
hevlin

Co se tká AAAAuto, tak taky mám jeden příběh. Nestal se sice mi, ale mému kolegovi, který je naštěstí mechanik a opravuje si vše sám. Zakoupil na jaře 2011 VW Passat TDi rok 2007 v plné výbavě po jednom majiteli a zakoupený v ČR. Na tachometru bylo něco okolo 107000km. Mělo to být i se servisní knížkou. S vozidlem jezdil a při návratu z dovolené mu odešel na Slovensku vstřikovač. Vozidlo částečně opravil, aby dojel do ČR a pak jel do AAA auto reklamovat. Tam mu řekli, že záruka se na vůz nevztahuje, jelikož najel více km za rok, než udává smlouva. Byl dost naštvaný, že si smlouvu špatně přečetl, jelikož to tam sice bylo, ale drobnými písmeny, na což jej prodávající neupozornil.
Koupil tedy repasovaný vstřikovač, který vyměnil, ale ten se mu rozletěl a nafta se mu dostala do motoru, který odroval. Zakoupil na vrakovišti jiný motor, který měl mít najeto okolo 50000km s tím, že ze starého sundal hlavu a tu nechal přebrousit, aby ji pak použil na ten nově koupený motor. Jak hlavu sundával, tak při pohledu na ni bylo vidět, že motor má daleko více km najeto, než bylo prodávajícími v AAA Auto prezentováno. A to vám mají garantovat počet najetých km při tak drahých autech. Mi samotnému prezetovali super vůz po prvním majiteli, kdy jen pohled na motor vypadající jako olejnička mě odradil a to nepočítám, že nešel ani nastartovat. No děs a hrůza. Já osobně bych si tam auto nekoupil, ale znám jiné lidi, kteří si zde auto koupili a jsou spokojeni nebo byli spokojeni.
Lajda

I já byl v AAA, aneb turecko po česku.
Našel jsem v té dané motorizaci jen dvě auta v ČR a obě v AAA, to mě přesvědčilo, projel jsem oficiální server, cena uvedená byla velice zajímavá a k tomu rezervační formulář a zvýhodnění při vykoupení starého vozu. A tak jsem jednal.
Při příjezdu jsem byl mile překvapen velikostí (Praha). Hned se mě ujali, pán usedl k počítači zadal parametry vozu, rezervaci mi potvrdil a auto, cituji: "je tu malý problém, auto je na lakovně, ale jenom malý škrábaneček".
Nebyl problém vůz prohlédnout, což vzbuzuje důvěru. Vůz jsem si projel, super, nadšení, celou dobu mě konejšili že se dá jednat o ceně, a že je zvýhodnění asi 50 tis. Kč při protiúčtu. Byl jsem obrán o doklady, jak mé tak mého vozu. A šli jsme k výkupu.
Pán se směle zeptal kolik za to chci (měsíc před mi nabízeli v Mazdě 150 tis. Kč). Říkám, ať udělají nabídku, a že dohodneme. První nabídka byla 40 tis. Kč, což jsem ihned odmítl, a jestli se nezbláznili. Pak tedy navrhli projetí se v mém voze, a prohlídku. Byl jsem informován o tom, že můj vůz černě kouří, když jsem stáli za vozem, já tedy nic neviděl, ok asi měl lepší zrak. Pak přišla nabídka 50 000,-- Kč, opět mé odmítnutí. Ale že zavolá managera co se s tím dá dělat, asi po 30 minutách přišli, sedli jsme si ke stolu a že mi udělají tedy nabídku, když vezmu od nich jiný vůz, a to 60 000,-- Kč.
V tu chvíli jsem všechny tři pány informoval, že to nebyla nabídka a že naše jednání končí. Další 30 minut čekám na vrácení dokladů od vozu a následuje moje cesta pro mé osobní doklady. Kde jsem byl informován, že si na to musím vzít pořadové číslo. To už jsem trochu ztrácel trpělivost, takže asi po třetím zeptání proč mi nedají můj OP, nebo proč stále nejsem na řadě, jsem udělal malou scénu a dostal jsem se do kanceláře, kde pro mě měli vypočítané splátky a připravenou projekci na LCD. Začali hned jak je to výhodné, výpočet byl snad na 8 let, a snažili se mě ukonejšit jak je to malá splátka. Informoval jsem paní, že splácet nic nechci, maximálně bych využil internetové nabídky 100 tis. Kč splacení do 24 měsíců bez navýšení. To už jsem jen zjišťoval ze zvědavosti, zda dostojí závazkům, která spol. to nabízí, apod. Nic takového nemají. Dostat z paní, která společnost jim dělá splátky, také problém.
No nic, cena vozu i při výpočtu na splátky nebyla zvýhodněna, žádná nabídka mi nebyla udělena. Nakonec k vozu připočítali ještě cenu asi 4 000,--
A opět byl přivolán nějaký manager a hučeli tam do mě.
Doklady jsem dostal zpět, neřekli mi proč je potřebovali, protože nekoukali do registrů. Tak byli slušně požádáni, aby mi vystavili řádné potvrzení, že nedojde k zneužití osobních údajů, a že provedou likvidaci veškerých mých dat. Na což jsem byl ujištěn, že to netisknou, nemají formulář, apod. ale že nemusím mít strach.
Vyzval jsem je ještě, ať mi předloží nějaký doklad, který je opravňuje nakládat s doklady, provádět kontrolu totožnosti pro té dané finanční společnosti, a registraci u ČNB. Bohužel ničeho jsem se nedočkal.
Byl jsem nakonec rád, že jsem se dostal ven, cestou jsem zaslechl rozhořčeného pána, kterému za vůz nabídli 10 000,--, kdy pán se slovy to to raději narvu do stromu, než to tady nechat, odcházel.
Shrnutí, prodejci vozů vůbec nemají tušení co znamená prodávat ve smyslu prodeje užitku. Bezvadně ovládají vysílačky, pro zavolání posili, manager je někdo kdo tam nemá žádné pravomoci. Nekvalifikovaný personál co se týče finančních produktů i pojištění vozů. Základní prodejní argument je výše splátky, při co nejdelším horizontu splácení. Pro méně gramotné spoluobčany to je zajímavé, když mohou mít vůz za 300,-- Kč měsíčně, lae již si neuvědomují, že za 8 let, něco málo přeplatí, a že ta ojetina za 70 000,-- už možná za 3 roky bude na odpis.
Takže nedoporučuji!
Vi.tO

Tak jsem na svojí 12 let staré Fábii udělal technickou a emise. Protože je ve slušném stavu s najetými 122 tisíci rozhodl jsem se že ji vyměním za novější model maximálně 2 roky starý. Svoji jsem kupoval jako novou a teď jsem se nechtěl moc zadlužovat.
Byl jsem nadšený z internetové nabídky AAAauto a dokonce jsem si stáhnul jejich aplikaci do svého chytrého mobilu. Po týdnu dohadů doma jestli naftu nebo benzín, kombík nebo krátkou, se vybral vůz s přijatelnou cenou a s málo najetými kilometry. Pro jistotu jsem měl asi 6 vozů co splňovali moje požadavky na 100% a dalších 8 tak na 90%. Rozhodl jsem se hrdě kliknout na rezervovat vůz se slevou 15 tisíc. Bylo deset večer a tak jsem šel spát. Ráno volá paní z ústředí AAAauto že auto co jsem si rezervoval už není v nabídce, ale ať zajedu na nejbližší pobočku a auto si vyberu u nich PC a že mi ho na najbližší pobočku pak převezou. Tak jsem vzal manželku na výlet do 60km vzdálené Plzně. Přivítání bylo vřelé, paní z Prahy je už informovala že přijedu. Pak ale přišlo zklamání, žádný ze 14 vozů co měli na netu nebyl v nabídce. Měli vozy jen starší a dražší než na netu, i kalkulace cen a splátek byla diametrálně odlišná od těch na netu. Tak jsem jim poděkoval za snahu a řekl ať si na netu odělají pořádek, odinstaloval vztekle tu jejich aplikaci z mobilu. Manželku jsem převědčil že ta naše stará Fábie je celkem pěkná a perfektním technickém stavu a ještě nám nějaký rok poslouží. To byl můj první a poslední zážitek s AAAautobazarem
Ladislav

Ja jsem tam do patku pracoval tak vim jak to tam chodí....
Jedna z praktik je, ze podepisovani smluv delaji prsaty holky, aby se potencialni kupec nemohl moc pidit po obsahu smlouvy, ale radsi sledoval vystrih. vim to, protoze jedna ma byvala "kamaradka" tam toto delala a prsa mela opravdu kraaaaasny
1.pri kazdym vykupu se vytankovavaj PHM takze urcite doporucuju kouknout na stav hadicek prepadu nebo u benzinu na plovak jestli to tam neni nejaky poulamovany,konektor co vede k plovaku jestli neni ponicen atd vetsinou staci zvednout zadni sedacky je tam kulatej dekl tak pod ním to [zkontrolovat, pac urcite by nikdo nechtel aby mu po case vytekl napr. benzin do kabiny
2.pokud mate na kolech bezpečnostní šroub tak jestli k nemu mate nastavec na povoleni zase napr.byl by docela pruser to zjistit az nekde pichnete a pak zjistite ze nemuzete sundat kolo, a pak na opak pokud mate alu kola a neni tam tak proc tam neni a kouknout na ne jestli nejsou nejaky poniceny pac kdyz ho tam nemaj tak se to tam jednuse navari a nejaky poniceni kola je nezajíma takze na to urcite taky kouknout.
3.jestli je napsany ze je po výmene oleje u nich tak bych kazdymu doporucil ten olej okamzite vymenit pac tam lijou pekny sracky,a nespolihal bych se na servisni interval na palub. počítači
4. a počítat že cokoli vam tam vymenej tak je tam dany to nejlevnejsi z polska nebo z vrakacu...
kazdymu bych poradil jít tam bez zkušenyho mechanika je nejvetsi chyba napovidaj vam tam takovy kraviny ze clovek co se v tom nevyzna uveri vecem kterym by normalne neuveril ... a hlavne takovyho mechanika kterej se neumi bat neco rict (uz tam spoustu lidi melo mechose ale bylo to tim spusobem ze koukl jo dobry.. toe na hovno) ptat se na vsecko a kazdou chybu najit a jit s cenou dolu!
Jinak fakt než auto koupíte všude ho prolízt jak odjedete tak už je nic nezajíma
1900

Před 3 lety jsme koupili v Praze v AUTO LUKA Peugeot 406. A pokračuju - bohužel, já neměl v té době zkušenosti s technickým stavem vozidel a otec byl v danou chvíli zaneprázdněn obchodními telefonáty, zkrátka jako hlupáci jsme koupili. To auto bylo úžasně naleštěné, naprosto perfektní stav - vevnitř jak v reklamě na BRISE, venek jak auto z časopisu...Jenže:
O 2 měsíce později začala svítit kontrolka diagnostiky, spotřeba se zvětšila z 7 l na 9 l, zhruba po ujetých 3 000 km olej byl fuč, chladící kapalinu jsem doléval do plna co 3 týdny, upadl mi výfuk, mohl jsem dolít do ostřikovačů jen minimum kapaliny (byla tam asi díra), unikal (a hodně) olej ze serva - špatné těsnění...
Tak toto byly problémy, avšak to nejhezčí a třešinku na dortu mi řekl osobní mechanik - auto bylo těžce bouráno - celá oblast pod kapotou je posvařovaná, dokonce není ani identifikační štítek (tudíž takřka neprodejné)...
Je zvláštní, že jsme autoservis nezažalovali, avšak asi každý si dokáže představit tu časovou náročnost a zkrátka, doplatili jsme na naší hloupost. Naštěstí jsem měl možnost vydělat si dost peněž a auto takřka celé opravi, jen proto, že jej mám prostě rád - mé první, a 3 roky josu 3 roky, krásné je vzhledově stále.
TryThis

Viděl jsem odpověď, že v AAA auto, doufám, že to byl žert. Protože pokud si chceš koupit stavebnici 10 v jednom. tak to toho jdi. Ale pokud chceš koupit normální auto tak tam ne. Známá tam koupila <v Praze> Golfíka 2004 a nestačila se potom divit. Neprošla technickou, protože zjistili, že předek auta je jinej a zadek taky. Dveře jsou z jiného auta a motor je z bouračky. Zjistili to podle štítků na oknech <dveře> a motor podle čísla. Taksi jaksi 3 ačka se neobtěžovali to přehlásit jako přestavbu a tu karoserii to se poznalo podle toho, že byla celá skroucená a neseděla čísla ani rok kastle. No prostě zábava jak fík. Nejhorší je když to za další technický zjistila tak ji to nikdo nepojistí . Nemáš technickou a 3 áčka už to auto neznaj.
kluk.david

Známý mi jednou vyprávěl jak si jeho bratr koupil v AAA novou oktávku za celkem slušnou cenu, asi po dvou dnech mu to někdo nandal do dveří a v servisu zjistili, že ve dveřích jsou další falešný ukrajinský papíry od auta. Pak si tam nechal dát alarm a spoustu bezpečnostnich hovadin ale napotřetí mu to auto stehjně ukradli takže asi takhle k AAA.
Sou to zmrdi kterým neni rovno...tak si tam prosivas auta nekupujte
Dolf0123

Asi před čtyřma rokama jsem dal do novin inzerát, že prodávám auto. O pár dní mi volali z áček, že o něj mají zájem a že mi dají o tisíc korun víc, když jim ho tam přivezu. Najivně jsem plnej nadšení vyrazil do Práglu do bazaru. Když jsem tam přijel, tak se na mě seběhlo asi 5 lidí co maj na starost výkup a půjčili si TP, že jsi jdou ověřit minulost vozu. Asi po 5 minutách vyšel už jen jeden, že se radil s manažerem a že mi za to můžou dát tolik a tolik. Z původních 75000 + 1000 za cestu co mi slibovali mi chtěli dát 30000 a že prej nikde jinde víc nedostanu. Čelist mě spadla na zem a od srdce jsem mu pověděl co si o nich myslím a odjel s nepořízenou domů. Asi o týden dýl jsem auto prodal u nás v jednom bazaru, kde mi dali 65000. To je můj příběh s tímto autobazarem a už nikdy více. Po pravdě neznám nikoho, kdo s nima má dobré zkušenosti
Al Bunda

Úplně nejlepší jsou vlastní zážitky a zkušenosti...Také jsem měl takový s AAA cca před 1,5 - 2 roky kdy jsme s mojí přítelkyní prodávali Renault Laguna. Ten byl koupený v ČR,nehavarovaný a v plné výbavě s klimatizací, podle mě pěkné auto. Po telefonu nám naslibovali "hory-doly" a když jsme přijeli do AAA v Praze,tak to začalo. Tady má to,tady tohle,tady je škrábnutí (asi si při přejímce mysleli,že je to úplně nové auto...) a po nějaké chvilce byla vyřčena částka o cca 30 tis. Kč méně než nám po telefonu slíbili. I když jsme sice peníze na rekonstrukci koupelny potřebovali,přesto jsme s autem odjeli s nepořízenou domů...Toť mé vlastní zkušenosti s AAA. Obrázek si každý udělá sám,závěrem - dostanete při prodeji peníze na ruku,ale je jich proklatě málo...
Donic

Soused prodávál někdy v roce 2004 v AAA Praha auto VW Passat kombi r. 1998. Jelikož to je vykuk, stočil kilometry ze 120.000km na rovnou stovku. Auto v pohodě prodal a byl klid. Vůz byl obratem prodána šťastný nový majitel šel k mému sousedovi ještě poděkovat, ( adresu měl v techničáku ) jak je auto sqvělé a jak je rád že ho má. Kámoš měl asi špatný svědomí, tak si řekl, že se s novým majitelem projede a řekne mu ještě nějaký drobnosti k vozu- znáte to, kde co je třeba a tak... No a při jízdě si všiml, že na milém tachometru není těch 100.000km, ale už 75.000km. Holt šikovní technici v AAA se taky snažili...
krtek7

U "áček" jsem před časem chtěl prodat Feldu. Do telefonu mi naslibovali, že jí tehdy vykoupí ode mě bez problémů za 150000,-. Jel jsem tedy do Práglu s představou skvělého obchodu. V okolních autobazarech mi za ní totiž nabízeli o 20000,- méně. Jaké bylo mé překvapení, když po projetí auta technikem na příjmu, mi tento sdělil, že mi za ni dá maximálně 100000,- a že je bouchlá na předek, což 100% nebyla pravda. Když jsem se pochopitelně zdráhal, tak po "poradě" s kolegou přidali desítku, že víc ani ho....! Pochopitelně jsem na to vydřidušství nepřistoupil a zklamaně odjel. Tady se holt dělaj ty jejich velký prachy! Voberou lidi nejen na odběru, ale hlavně na příjmu. Takže s tou jejich vstřícnou reklamou ať jdou do kelu! Je to jenom šméčka na lidi!
jardalik

Ja musim rict ze sem si koupil v AAA auto ford fiestu XR2i je 17 let stara takze rok vyrobi je 1990 , ale ja sem taky mnel problem ze nesedelo cislo motoru takze sem jel do AAA a rekl sem jim tohle oni jo zavolame na forda a udelame prestavbu tak sem si rekl ok ted sem doufal ze to ford povoli celak sem asi 2mnesice nez to odsouhlasili tak sem si rekl uff tak to je a ted udelat jen tu prestavbu a cekal sem asi 4mnesice nez to udelali sem jim volal kazdy den a uz sem zacal bejt agresivni ona rekla ze ma rodiny duvody ja sem rekl mne to jeno co mas za problem proste to chci a ted ! jinak to auto vam strcim do prdele stalo 50,000 a neumnej hnet resit veci takze AAA pekne obloukem.......
cita_cz

Já mám zase s Auto Luka Ostrava opačnou zkušenost. Před necelým rokem jsem koupil Peugeota 206, dovoz z Francie, lehce bouraný na přední světlo a blatník. Auto bylo vyrobeno 11/04, takže bylo ještě v záruce, plná výbava. Okamžitě po mé otázce přiznali, že bylo bourané tam a tam, ukázali doklad o odborné opravě, výpis z laserové geometrie, platnou technickou do 2008, emise atd... a co mě nejvíce dostalo, autem mě nechali zajed do značkového servisu (dle mého výběru), kde mi udělali komplet prohlídku, podle PC a win zjístili historii vozu, napíchli na diagnostiku, prostě vše co se dalo. Potvrdili mi, že stav tachometru sedí (bylo tam 2000 km).K autu je i servisní knížka. S autem jsem najezdil už 4700 km, za tu dobu jsem měnil jen stěrače a před zinou chladící kapalinu. Byla tam naředěná na 0, což je pro naší zimu málo.
Takže je vidět, že jedna firma a různý přístup.
imaster001

Otec tam byl a chtěl prodat Citroën XM Break 2,1 TD. Samozřejmě se áčkaři ozvali na jeho inzerát v novinách. Přesnou částku mu neslíbili, ale řekli mu, že dostane víc, než jinde. Nakonec to dopadlo tak, že jsme odjeli, neboť za to tenkrát chtěli dát asi 140.000 oproti nějakým 190.000, což to auto tu hodnotu mělo. Nakonec to koupil pán přímo od nás za částku 180.000 korun. A jinak, takový odporný praktiky opravdu dělá většina bazarů. Stačilo mi, že jsem ve svém okolí (plus pár jinde v republice) obešel. Vždy jsem koukal po felinách nebo P 106. Hrál si na blbce, co autům vůbec nerozumí a záměrně si vybíral auta na první pohled v lepším stavu. Na druhý pohled nebyly dobře slícované plechy, při určitým úhlu byla karoserie nastříkaná jinou barvou a na tachometru nebyly čísla v jedné rovině(takže stočený tacháč "destruktivní" metodou). To jsou jen ty nejzjevnější věci. Když to vezmu do statistiky, tak asi jen 1 bazarista ze sedmi mi řekl, že to auto je bouraný a stočený kilometry. U většiny, i když by to průměrný uživatel, co mu alespoň něco říká auto, poznal, tak stejně tvrdili, že minulost je křišťálově čistčí, než křišťál. Asi to mysleli UPŘÍMNĚ.
prima-men

Ahoj na AAA mám už svůj názor - lumpové , nic jinýho.Možná jiní mají lepší zkušenost s áčky než já, ale já už bych si u nich nekoupila a ni rezervu. Před pár lety jsem si u nich koupila zánovní auto za 389 000 Kč.Auto mělo stočené km, což jsme tehdá bohužel odhalili, až když bylo pozdě.A nějaká sleva či něco podobného? ani náhodou.Pohádala jsem se s nima jako pes a nic. Sestra si koupila Felicii , kterou dovezli domů a už ji v životě nenastartovali. Opět:Když to chtěli dát k soudu, právník jim řekl, aby si to ušetřili, že to stejně nemá cenu, že mají smlouvičky docela chyttře upraveny. Jen pro zajímavost:Tehdá jsem dávala do protiúčtu auto, který mělo najeto 148 000 km.Pár dní na to jsem jim volala, že zrovna takové sháním, a jestli ho tam nemají, že bych přijela.Oni mi blbcí nabídli to moje, s tím , že mělo najeto jen 58 000Km.No tak to asi mluví samo za sebe, ne?
Docela už mi dostalo na kolena to, že sotva jsme tam vlezli (Praha), zjistila jsem, že snad každej hňup (prodavač)si říká manažer.Pak se tam na nás upl jeden z nich - takové klíště, které tam za námi lezlo od auta k autu.A aniž by měl nějakou představu, co vůbec chci, vychvaloval tam kdejakej pekáč a nejlíp by fakt "šel" snad do každýho.Když už mi docela brutálně asi po 20 minutách onen klíšták začal s prominutím sr*t, tak jsem mu řekla, ať se laskavě někam vytratí, že až budu něco potřebovat, tak si sama řeknu.Samozdřejmě to blb pochopil tak, že za náma lezl 1 auto pozpátku.*zed*Pak jsem si konečně vybrala jedno, s kterým jsem chtěla absolvovat zkušební jízdu.Při nástupu do auta mi byl odebrán řidičák a OP, což mě fakt nas**lo.Když jsem se zeptala proč to tak je , bylo mi vysvětleno, že je to proto, kdybych jim to auto při té zkušebce chtěla ukrást.Nu, nevím,ale myslím si, že i kdybych ty dva jetleby, (pardon - manažery) nějakým způsobem z auta vykopala, tak že S AUTEM OD AAA BYCH STEJNĚ DALEKO NEDOJELA! (víc jak těch pár ubohejch km stejně ty jejich šrotky bez totální poruchy stejně neujedou)-a z toho opět plyne - pokud si tam auto chce někdo koupit - dopředu se smiřte s tím, že to jsou vyhozené peníze, ba naopak si ještě další připravte na poruchy, které se zaručeně dostaví a to co v nejbližší době a ještě- pokud jste ze vzdálenějšího města, dopředu si domluvte odtahovou službu- to aby jistila dojezd s autem domů. Dále mě fascinovalo to, že mi techničák poslali až za skoro dva měsíce a to už raději ani nebudu psát, kolikrát jsem jim volala, aby mi ten techničák konečně! poslali. A už vůbec nebudu komentovat ty jejich sliby- co koliv bude, ihned volejte. EHMMMM...
macach

Koupil jsem tam před 3 lety Peugeot 306 za 65tis. Byl to krásný červený sedan, mechanici ochotní, hodili mi auto na rampu a ukázali co bude třeba vyměnit. Vypadalo to jen na čepy za pár stokorun. No, doma v servisu mi řekli, že je to blbost, že jsou špatné poloosy, pak bylo třeba vyměnit X dalších věcí. Do auta jsme nasypali neuvěřitelně moc peněz. Nevydržel jsem to a auto prodal se ztrátou cca 50 tis.
Jinak, auto jsem koupil v Brně a nakonec jsem zjistil, že si zřejmě zahrálo v Cobře 11, protože v servisu mi řekli, že je auto poslepováno i z jiných aut a že je v novém laku, nehledě na to, že ten den, co jsem auto koupil, přestala jít elektrika. To jsem naštěstí opravil sám, no byl to děs..zkoušel jsem se s nima hádat, ale bez úspěchu, ti namyšlení prodejci se mi vysmáli do ksichtu...
tomh

Auto jsem u AAA kupoval před sedmi lety - Mazda 626 tři roky stará, nebylo jí co vytknout. Jezdila perfektně, ale jen měsíc, pak zničehonic chcípla a nešla natočit. Následoval tedy odtah do autorizovaného servisu, kde byla zjištěna zfušovaná elektronika a oprava by vyšla na cca 25.000,-. Snažil jsem se domluvit s AAA na slevě nebo opravě, ale bez výsledku. Při osobním jednání jsem vždy "vyfasoval" chlapa jak gorilu (asi pro zastrašení) a ten odmítal přistoupit na jakoukoliv domluvu - prý záruka platí jen do doby, než projedu bránou autobazaru :-D - to jsem se fakt zasmál. Celou věc jsem předal právníkovi, který kontaktoval soudního znalce, ten shledal že se jedná o skrytou vadu a na další výzvu právníka AAA vzali auto zpět a vyplatili mi celou částku + náklady jako mimosoudní vyrovnání. A chytře smlouvu můžou mít postavenou jak chtějí - pokud některá ustanovení odporují zákonům, tak prostě neplatí, i když to člověk podepíše.
perda

Otec prodával v AAA skodu felicii (bohuzel nedal na mou radu aby to zkusil pres inzerat). Byla pekna, sice trosku zrezel 5 dvere, ale najetych poctivych 85 000, rok vyroby 2000 a docela slusna vybava. Prijeli jsme do AAA, kde vyletel z kamrliku nejaky borec, zeptal se kolik je tak nase predstava ( ja mel zato rict 40, bo to podle mne byla odpovidajici cena) otec rekl 35, ale budis. Borec zmizel v budce , za chvili vylezl, a rekl, ze je to mozna cena. Pak se jeli projet. Borec pry celou dobu auto chvalil, jak je skeve, udrzovane (no dyt, jsem ho ja osobne skor kazdej vikend "solichal" )atd atd. Vratili se, borec opět zmizel (tentokrat s velkym technicakem) v budce, vylezel a rekl, ze vic jak 30 nedaji a ze to je jeste super cena, ze jinde by dali tak 20, ale ze dnes ma dobrou naldu, tak da 30. (no tak ve me penila krev, ale otec byl v klidu a ja se mu do toho nebudu plest - vhledem k tomu, ze u s autosalu kde kupoval nove auto mu na protiucet dali nabýtku 15 byl mozna spokojeny). Pak zkousel otec navysit cenu tim, ze to ma nove gumy, nosic, nove zimni gumy k tomu da atd atd. Borec rikal ze toho nezajima a zacinal byt tosku arogantni, ze nam dáva takovu uzasnou cenu a za takovou starou šunku (tak to fakt po prvnim chvaleni nazval) Tatka souhlasil. DOstal 30 a celou cestu domu vykladal jak ho okradli. ale co s nim, chtel ho prodat rychle, nechtel cekat, tak to tak dopadlo.No pointa je v tom, ze jako nekdo vyse jsem se zajimal co bylo s autem dal: Takze nasi milou feldu prodali jako TOP kus za 60 000! Ale nejvic mne sere, ze vsechno co nam rekl, ze kdyz jim dame zadara je na nic si dali do extra vybavy k vozu.
Dordan

Před 4 roky jsem prodával Mazdu 626, 2.0, turbodiesel, 6 roků stará, slušně vybavená včetně klímy a zimní a letní pneu na Al kolech. Nalákal jsem se na inzerát, že v AAA vykupují auta za nejlepší ceny. V telefonátu mě ujistili, že to ani nijak jinak být nemůže a tak jsem jel 48 km do Ostravského AAA. Po prohlídce se mě technik zeptal za kolik chci auto prodat. Chtěl jsem na ruku 100 000.-Kč. Nabídnul mě 50 000.-Kč. Na můj argument, že 40 000.-Kč stojí originál Al kola a nové zahraniční pneu mě odpověděl jestli si kola nechci vzít a prodat si je zvlášť. Rozhořčený a naštvaný jsem jel 48 km zpět. Auto jsem pak prodal na inzerát za 105 000.-Kč.Rovněž reklama na jejich "šrotovné" ve výši 30 000.-Kč je firemní trik, jak říkali všechny uvedené ceny jsou už po slevě. Byl jsem tam s kolegou, který chtěl koupit auto, ale ceny neodpovídaly slibované slevě a tak jsme jeli rozmrzelí zpět.KUPOVAT ANI PRODÁVAT AUTO SE V AAA AUTO NEVYPLÁCÍ. 
toni

Zrovna před měsícem jsem řešil prodej svého auta a nákup jiného...levnějšího...měnil jsem naftu za benzín, kvůli malému nájezdu a tím riziku s DPF filtrem. Auto jsem nabídl dvou výkupcům...největší a druhý největší. Asi není potřeba mluvit kdo to je. Největší bazar auto jen skoukl, projel kolem bloku a aniž by ověřil jakékoliv funkce auta - střelil cenu, hodně nízko. Na protiúčet měli auto co vypadalo pěkně, ale bourané, jak se nakonec ukázalo. Druhý největší mé auto prověřil opravdu poctivě, včetně kontroly kabelů - zda nebylo po povodních a pak i sílu laku ve všech místech. Projížďka poctivá, vyzkoušení všech systémů auta. Ale na protiúčet měli auto co bylo divné. Bez servisky, očividně stočené km. Nachytal jsem je, když jsem neočekávaně přijel za dva dny a řekl, že jsem z jejich autem objednán do servisu na prohlídku. Hodně rozčileně sdělovali, že to musím hlásit dopředu. No ještě aby. Hned po nastartování svítila kontrolka motoru a cosi v motoru hučelo. V servisu potvrdili zásah do tachometru a stav všelijaký. Oprava 10 tis jen na motoru. Bazar to prý opraví. Jenže pak jen řekli, že to opravovat nebudou a prodávat to budou s tou chybou dál. Tak jsem jim to nechal. Po dalším hledání dalších aut bylo 80% stočených nebo po divných opravách. Tak jsem se nakonec vydal sám do Německa...a ejhle hned první auto, od důchodce v super stavu, pravidelně servisováno, dokonce potvrzeno v tom servisu kam se mnou zajel (cca 6km od bydliště) a o auto dobře staráno. Po propočítání cesty s autem zpět a přihlášením jsem byl cenově daleko níže než naše bazary. A přístup....nebe a dudy. Takže příště vím, že kupovat rozhodně jinde než u nás.
Petr S.

Můj známý má 4 děti, takže potřeboval vůz s nejméně 6 sedačkami. Sehnali jsme ve východním Německu Fiata který zespodu i zevnitř vypadal jako nový, dokonce jsme našli v papírech i prvního majitele, vedoucího jedné 600 km vzdálené firmy. Vůz byl před 2 roky zakoupen Bulharem, který ho chtěl dovézt do Bulharska. Bohužel onemocněl, zemřel a jeho děti nevěděly, co s tím autem. Tak se dostal do vesnického bazaru, vedeného Bulharem. Pro nás velká výhoda- s papíry vozu by přihlášení v Německu neprošlo. Takže jsme ještě trochu usmlouvali a auto jezdí už dva roky v Čechách. I když Fiat  Ulysse (identický vůz je i Peugeot 804) občas něco potřebuje, ceny náhradních dílů jsou nesrovnatelně nižší, než u Japonců. A nabídka v Německu je velká, ceny nízké. Kupodivu stejný Peugeot se prodává velmi zřetelně dráže.
Miroslav S.

A já si bláhově myslel, že autobazar vydělává na prodeji vozu a zprostředkování úvěru (za které se mimo jiné platilo v době kdy jsem kupoval své první auto) je jen služba, kterou umožní aby si vůz pořídil i někdo, kdo by na něj jinak neměl, jinými slovy neměli by zákazníka. Já tenkrát pořizoval auto od AAA prostřednictvím GE Money Auto ... stálo 100k, 25k chtěli rovnou, dalších cca 2500 byly poplatky spojené se získáním úvěru. Po roce splácení (cca 36k) jsem chtěl úvěr doplatit. Musel jsem zaplatit 95k. Teď už tedy vidím, co oni měli na mysli těmi náklady o kterých hovořili když jsem dost hlasitě protestoval. Těch 81% o které jsem vůz "přeplatil" za rok poskytnutí úvěru jsem považoval dost hnusnou lichvu. Od té doby mám k finančním produktům GE značnou nedůvěru
Lukas S.

Tak autobazary mě nezajímají. Nejhorší praktiky mají výrobci, třeba Škodovka. Za hotové je cena daleko vyšší než při koupi se Škofinem.... ovšem na úrocích člověk zaplatí daleko víc. Takže pro koho uvádí cenu třeba 200.000, když za ní si to nikdo koupit nemůže? Je zajímavé že třeba výrobci elektroniky, nebo developeři, podobné praktiky nepoužívají.
Radoslav K.

Nejsem žádnej velikej vyjednávač ale když jsem mému synu zařizoval koupy Passata za 105 000 Kč tak na mě zkoušeli za 50 procent složených peněz a zbytek na splátky půjčku s tím, že za 55 000 zaplatí zhruba 85 000 . Zvedli jsme se s tím, ať si to nechají, že počká půl roku a koupí to za hotové. Druhý den telefonát z autoesa, jak bych si to financování představoval. Přistoupili na přeplatek 5000 kč do roka. Chce to prostě ozvat se. Aut na prodej je mraky a opravdu jsem měl dobrej pocit, že jsem nenechal ze sebbou orat. Kluk to doplatil do roka a je klid. Nenechte se tlačit do nesmyslů
Jan S.

Při slovech Auto Esa se mi vybaví, jak jsme chtěli prodat před léty Ford Fiesta - přijedu do Auto Esa a kolik bych si představoval - říkám 50 000 a jejih zástupce , že ne, tak 30 000 maximálně, říkám ne, tak on, dobře tak 35 000, říkám, že ne, tak on, tak dobře , tak 40 000, tak říkám, jestli si ze mě dělá srandu a on, tak dobře, nabízím 45 000 , poslední nabídak, tak jsem řekl nashle..Třeba se už dneska chovají jinak, tohle je už tak několik let zpátky
Milan B.

hehe v roce 2011 mi volali z Auto Esa na inzerat (prodaval jsem Mondeo '98) a ze mam supr cenu (asi 25tis) a ze to hned berou a at prijedu, tak sem prijel (nemam to daleko) a technik to prohlid a ze max 10tis na protiucet, tak sem zas odjel a na podobny telefonaty/sms uz nereaguju, nakonec sem to prodal za 17 a jeste pul roku po tom mi psal novej majitel jak je spokojenej, ze necekal tak dobrej stav
Vladislav N.

V dubnu 2014 jsme koupili Renault Scenic 2.0.i reg. 2004/12, po 10ti dnech odešla komplet celá palubní deska a palubní počítač, reklamace zamítnuta, posílal jsem nesouhlas, a opět zamítnuto. Teď naíc jsme chtěli dojet do servisu palubku nechat opravit a odešla automatická převodovka. To vše s nájezdem méně než 200km od koupě.. Při koupi jsme samozřejmě byli několikrát ubezpečeni, že auto je po mechanické stránce naprosto v pořádku, ale protože má najeto 140000, tak spadá do kategorie C, která je mimochodem popsána naprosto stejně jako kategorie B, takže podle AAA je zřejmě každé auto s nájezdem 40 000 a starší než 3roky úplný vrak, samozřejmě až po prodeji  :(. Počítal jsem s tím, že nějaké problémy zřejmě budou, nečekal jsem žádné zázraky, ale netušil jsem, že se auto úplně rozpadne téměř okamžitě. Každopádně půjde celé na diagnostiku, kontaktoval jsem advokáta a nejspíše také žaloba..
Jirka


 V lednu 2014 jsme koupili auto v AAA a od 6.2.14 nejezdí - na diagnostice nám identifikovali závadu v elektroinstalaci - a v AAA nám sdělili, že jsme na tuto závadu byli upozorněni - ani OMYLEM!!!, krom toho vůz nám prodali na jiných kolech než jsou uvedena v TP, velký TP nám při koupi neukázali.... tak jsme vůz reklamovali a jak je jeich zvykem, reklamaci zamítli... >:(  >:( zvažujeme soud...
Dagmar

Zdravím chi se zeptat jestli má někdo lepší zkušenost s reklamací v AAA než já.Mám auto od března a moc jsem si nepojezdila.Auto stojí 3 měsíce v AAA se skrytou závadou na motoru a je nepojízdné, oprava cca 90000,- Auto jsem koupila za 160000,- Nefungovalo rádio,klima řekli mi ať si zajedu do servisu a nechám si to opravit.Čidlo plynového pedálu odešlo po 3 měsících,oprava by stála 40000,- řekli mi že jsem moc pedál používala  ;D reklamace zamítnuta,po diagnostice se mi auto zase rozjelo normálně(jinak se závada projevovala tak že mi auto samo vystřelilo a já mohla mít nohy za krkem dost nebezpečné,nebo pro změnu nejelo) teď závada auto nejede protože nefunguje motor. AAAčka se stále vymlouvají a nic se neděje.Vedoucí mi poradil média.Ale sama proti nim nic nezmůžu
Libi
 
;